Sluit

Klantenlogin

Verhuisservice aanvraag indienen

Wil je jouw website graag verhuizen van een andere webhoster naar Jouwebhosting? Dit kan behoorlijk lastig zijn als je hier geen ervaring mee hebt.  Wij helpen je graag met onze gratis verhuisservice! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verhuizen van websites en kunnen dit zorgeloos voor je regelen. Ook eventuele e-mailaccounts kunnen we voor je verhuizen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je overstapt naar Jouwebhosting, wij zorgen dat alles goed wordt geregeld!

Deze verhuisservice is alleen niet bedoeld voor het optimaliseren van de website(s) of het repareren van je website(s) als deze bij de huidige partij gebreken vertonen. Ook valt bij een uitgevoerde verhuizing de 14 dagen niet goed, geld terug garantie op alle pakketten, maar we weten zeker dat je dat niet nodig hebt omdat wij een verhuizing uiteraard netjes voor je zullen uitvoeren.  Zie onderstaand schema voor de maximale verhuistijd welke in de gratis verhuisservice is inbegrepen. Dit is dus niet de tijd waarin wij na aanvraag je verhuizing zullen uitvoeren;

PakketTijd
Hosting pakket MiniMaximaal 30 minuten
Hosting pakket StarterMaximaal 1 uur
Hosting pakket GevorderdMaximaal 1,5 uur
Hosting pakket ProfessionalMaximaal 2 uur

Meestal kan de verhuizing plaatsvinden binnen de hierboven weergegeven tijd, mochten er toch issues naar voren komen waardoor het verhuizen niet binnen de gestelde tijd zal kunnen plaatsvinden dan zullen wij de klant hier direct over informeren en de keuze aanbieden om OF de verhuizing zelf verder uit te voeren met behulp van onze handleidingen (te vinden op onze helpdesk-pagina) OF dat er door ons een inschatting wordt gemaakt van de tijd die volgens ons nog nodig zal zijn om de verhuizing uit te voeren met daarbij de garantie dat de website(s) optimaal blijft draaien.

Indien de klant niet binnen de gestelde vereisten valt en alsnog gebruik wilt maken van de verhuisservice, dan is dit mogelijk tegen een tarief van 39.99 euro exclusief btw per uur.

HOE WERKT DE GRATIS VERHUISSERVICE?

 1. Bestel je gewenste hostingpakket + je gewenste domeinnaam 
 2. (Vul de verhuiscode van je domein nog niet in, je krijgt van ons een seintje wanneer je deze mag invullen. Wanneer je de verhuiscode direct invoert zal je website niet meer werken!)
 3. Lees onderstaande voorwaarden en vul vervolgens het formulier op deze pagina in om de gratis verhuisservice aan te vragen. 
 4. Een medewerker neemt vervolgens contact met je op, lever de juiste gegevens bij ons aan en we verhuizen je website voor je. 
 5. Nadat je website door ons is verhuisd ontvang je van ons een bericht.

Voorwaarden gratis verhuisservice

 • De gratis verhuisservice geldt alleen voor nieuwe klanten die een hostingpakket + domeinnaam afnemen.
 • Jouwebhosting controleert of de website correct werkt voordat deze wordt verhuisd.
 • Aanvragen worden gesorteerd op aanvraagdatum, houd er dus rekening mee dat de verhuizing niet altijd direct uitgevoerd kan worden. 
 • De verhuizing kan alleen door ons worden uitgevoerd als je ons toegang geeft tot je huidige hostingpakket. 
 • We voeren de  verhuizing uit met zo weinig mogelijk downtime (periode waarin je website niet bereikbaar is), het is echter niet mogelijk om dit 100% te voorkomen omdat je domeinnaam ook verhuisd moet worden. 
 • Indien je website zwaar verouderd is of geïnfecteerd is met schadelijke bestanden kunnen we je website niet verhuizen en zullen we je hiervan op de hoogte stellen. 
 • Jouwebhosting behoudt zich het recht om je website niet te verhuizen wanneer deze te complex is. (bijv. een zelfgemaakt CMS wat wij niet kennen).
 • Jouwebhosting kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer er onverhoopt iets misgaat met de verhuizing van de website, we raden aan om zelf altijd een recente back-up te hebben van je hostingpakket en e-mail. 
 • Wanneer je bij je huidige hoster een SSL-certificaat hebt kunnen wij deze niet verhuizen, je kunt bij ons een nieuw (gratis) SSL-certificaat aanvragen.