Sluit

Klantenlogin

Premium diensten

Ondersteuning bij webhosting, domeinnamen en websites.

Ondanks dat wij iedereen graag zo goed mogelijk willen helpen, biedt onze helpdesk geen ondersteuning voor werkzaamheden aan jouw website. Wij zijn immers een hostingprovider en geen websitebouwer. Gelukkig hebben we een extra service die je wel verder kan helpen, namelijk premium diensten!

Onze premium diensten

Verhuisservice naar Jouwebhosting.nl – GRATIS
Website verplaatsen naar ander pakket – € 24,99
Website van domeinnaam wijzigen – € 24,99
Hulp op afstand per 15 minuten – € 14,99
Data herstellen door Jouwebhosting – € 39,99
SSL installatieservice – € 9,99
Hack/Malware Opschoonservice – € 59,99

Wat zeggen klanten over ons

Ik heb meerdere pakketten bij jouwebhosting lopen. Ook als reseller diverse pakketten in beheer. Hele fijne, stabiele hosting partij. Geweldige support site waar heel veel te vinden is. En daarnaast heel snel en goed geholpen op vragen via mail. Ik kan jouwebhosting aan iedereen aanbevelen.
Jeni vd Hoorn
5/5
Ik heb als klant een uitgebreid pakket voor meerdere websites. Er moesten een aantal handelingen met mijn websites door mij verricht worden, maar als leek wist ik daar niets van af. Elke keer ben ik met snelle reacties, duidelijke informatie - die zelfs ik kon begrijpen- en de juiste links met alle geduld en vriendelijkheid verder geholpen. Ik heb veel geleerd, mijn websites kunnen er weer tegenaan en ik had niet beter geholpen kunnen worden. Ik heb de hulp als ongekend goed ervaren, iets wat je in zijn algemeenheid nauwelijks tegenkomt bij bedrijven en heb de samenwerking als een warm bad ervaren. Ik besprak die met mijn man die ook met zijn websites hier zit en hij had exact dezelfde ervaring. Oprechte aanrader dus!
Bas Kienstra
4.3/5
Mcafee constateerde een webshell issue op mijn site. Support van jouwebhosting denkt mee en geeft aan wat ik kan doen. Dit daadwerkelijk actief bijdragen stel ik zeer op prijs.
Federic Groenen
5/5

Chat Online

Whatsapp